ponedeljak, 19. septembar 2016.

Ispiranje vodovodne mreže na Čukarici

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica od sutra do četvrtka, 22. septembra.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 6 do 14 sati osetiće sutra potrošači u naseljima Banovo brdo i Čukarička padina, prekosutra u naseljima Repište, Julino brdo i Cerak, a u četvrtak u Žarkovu i Belim vodama. 

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.