četvrtak, 19. januar 2017.

Veliko interesovanje organizatora poslovnih skupova za Beograd

Tokom prvog dana Međunarodnog sajma jugoistočne Evrope za kongresni turizam i podsticajna putovanja Conventa u Ljubljani, organizatori poslovnih skupova iz celog sveta pokazali su veliko interesovanje za Beograd. 

Turistička organizacija Beograda – Kongresni biro TOB-a je prvog dana sajma realizovala preko 30 unapred zakazanih sastanaka sa zainteresovanim kupcima odnosno organizatorima velikih poslovnih događaja. 

– Beograd ima daleko najviše upita za organizaciju kongresa u regionu. Veliko interesovanje pokazuju organizatori kongresa iz Velike Britanije, Italije, Nemačke, Rusije, Hong Konga i Sofije – rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda. 

Kongresni biro TOB-a nastupa na Conventi od njenog osnivanja, sa ciljem razvoja saradnje sa kongresnom industrijom zemalja iz regiona i sklapanja poslovnih veza radi objedinjene prezentacije regiona kao kongresne destinacije ili samostalno, a sve radi obezbeđivanja što većeg broja skupova asocijacija i korporacija, kao i podsticajnih takozvanih insentive putovanja za Beograd.