petak, 20. januar 2017.

Nikola Nikodijević zakazao 37. sednicu Skupštine grada za četvrtak, 26. januar

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je 37. sednicu Skupštine Grada Beograda za četvrtak, 26. januar, u 10 časova. Na predloženom dnevnom redu naći će se Nacrt odluke o rebalansu budžeta Grada Beograda,  kao i Predlog plana detaljne regulacije za MRS „Bežanija” sa gradskim gasovodnim priključkom, od postojećeg gradskog gasovoda u Zemunskoj ulici do planirane MRS „Bežanija”, gradska opština Novi Beograd, kao i Plan detaljne regulacije za Avalsku ulicu u Železniku, gradska opština Čukarica.

Predložene su i odluke o izradi plana detaljne regulacije dela Makiškog polja, gradska opština Čukarica, kao i o izradi izmene i dopune plana detaljne regulacije područja Jajinci – celina G, za blok G-38 između ulica Ruža 3 i Nova 13, gradska opština Voždovac.

Odbornici gradske skupštine izjašnjavaće se i o Predlogu odluke o određivanju komunalnih delatnosti, a na dnevnom redu je i promena Odluke o osnivanju Javnog preduzeća za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, te Program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2017. godinu i Rešenje o davanju saglasnosti na program poslovanja za 2017. godinu JP „Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda”.

Pred odbornicima Skupštine Grada Beograda naći će se i Predlog odluke o osnivanju javnog preduzeća za upravljanje javnim putevima Grada Beograda.