petak, 21. april 2017.

Radovi na vodovodnoj mreži u ponedeljak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, u ponedeljak, 24. aprila, od 7 do 17 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vojvode Stepe Stepanovića, Žikice Jovanovića Španca i okolnim ulicama u naselju Kaluđerica i u Zabranskoj ulici i okolnim ulicama u naselju Leštane, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istog dana, zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, od 8 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u naseljima Slanci i Veliko Selo. U navedenom periodu bez vode će ostati i groblje Lešće.  

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz ovog gradskog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.