četvrtak, 25. maj 2017.

Prvi foto-konkurs za decu i mlade „Moj ljubimac”

Dečji kulturni centar Beograda, u saradnji sa Pet-centrom  i JKP „Veterina Beograd”, raspisao je prvi foto-konkurs  za decu i mlade pod nazivom „Moj ljubimac”, najavljeno je iz DKCB-a.

Konkurs je otvoren do 5. juna, a svi zainteresovani fotografije mogu slati na mejl  mojljubimac.dkcb@gmail.com. Dodela nagrada, diploma i otvaranje izložbe je u subotu, 10. juna, u 11 časova u Dečjem kulturnom centru Beograda, Takovska 8, kada će i „Veterina Beograd” organizovati udomljavanje napuštenih pasa iz gradskog azila. 

Fotografije treba slati kao jedan prilog mejla sa sledećim podacima: ime i prezime učesnika, kućna adresa, škola i razred, broj mobilnog telefona i mejl na koji treba poslati rezultate konkursa. Svaka fotografija ne sme biti manja od 3 Mb.

Predviđene su  tri takmičarske kategorije: deca od prvog do četvrtog, od petog do osmog  razreda i srednjoškolci. Svaka kategorija podrazumeva po tri nagrade za najbolju fotografiju. Osim nagrada za najbolju fotografiju, biće dodeljene pohvale za fotografije: najčupaviji ljubimac, najsmešniji, najveseliji, najružniji, najtužniji, najbolji drug, najmanji, najveći,  najsrećniji, najgladniji, najzaljubljeniji par, najbolja mama, nastariji, ljubimac sa najvećim ušima, ljubimac sa najvećim brkovima, sa najdužim repom, sa najkrećim repom, sa najlešim očima i sa najlepšim osmehom.

Svi učesnici i posetioci imaće priliku da dobiju besplatne veterinarske savete, a nagrađene fotografije biće izložene na sajtu i u Galeriji Dečjeg kulturnog centra.