četvrtak, 25. maj 2017.

Raspisana javna licitacija za izdavanje pijačne opreme na najposećenijim beogradskim pijacama

Javna licitacija za izdavanje tezgi, rashladnih vitrina i ramova održaće se 27. maja s početkom u 14 časova, u upravnoj zgradi pijace „Kalenić”, saopštavaju iz JKP „Gradske pijace”.

U ponudi se nalazi preko 100 tezgi na pijacama „Zeleni venac”, „Skadarlija”, „Kalenić”, TC „Novi Beograd”, „Blok 44”, „Zemun”, „Mirijevo”, „Karaburma”, „Borča”, „Smederevski đeram”, „Zvezdara”, „Dušanovac”, „Banovo brdo”, „Bele vode”, „Senjak”, „Železnik”, „Gornja varoš”, „Miljakovac” – robna, „Braća Jerković” i „Vidikovac”. Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3. 650 do 75 000 dinara, u zavisnosti od atraktivnosti mesta gde se predmetna pijačna oprema nalazi. Licitacioni bod iznosi 1.000 dinara za početnu licitacionu cenu do 25.000 dinara, odnosno 5.000 dinara za početnu licitacionu cenu višu od 25.000 dinara. 

Pravo učešća na javnoj licitaciji imaju fizička lica i preduzetnici. Zainteresovani se prijavljuju u prostorijama uprave pijace, gde se nalazi pijačna opreme za koju žele da licitiraju. Krajnji rok za prijavljivanje za licitaciju je 24 časa pre početka.

Želeći da pruže priliku što većem broju lica koje žele da započnu uspešno poslovanje, JKP „Gradske pijace” raspisale su i interni oglas, 12. maja, radi prikupljanja pismenih zahteva za davanje na korišćenje tezgi za individualne poljoprivredne proizvođače na pijacama „Bele vode”, „Bežanija”, „Borča”, „Braća Jerković, „Voždovac“, „Gornja varoš“, „Železnik”, „Karaburma”, „Konjarnik”, „Mali Mokri Lug”, „Miljakovac”, „Košutnjak”, „Senjak”, „Novo Kijevo” i TC „Krnjača”. Pravo učešća imaju poljoprivredni proizvođači, a rok za podnošenje prijava je otvoren osam dana od isticanja oglasa na oglasnoj tabli pijace, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.