subota, 15. jul 2017.

Održan osmi Beogradski noćni market

Beogradski noćni market, pod sloganom „Letnje šeme”, održan je na pijaci „Kalenić”. Osmu manifestaciju obeležio je rekordan broj izlagača i posetilaca, što predstavlja potvrdu da iz meseca u mesec ona izaziva sve veće interesovanje. Na više od 180 novih tezgi, sveže proizvode iz svojih bašta izložili su „šampioni pijaca”, dok su dizajneri i umetnici u ponudi imali originalne i neobične proizvode, garderobu, torbe, nakit i ostale modne detalje, saopštile su „Gradske pijace”.

Za najmlađe posetioce bio je pripremljen poseban dečji kutak, a mališani su uživali u poslasticama, igračkama, kao i kreativnim radionicama, specijalno osmišnjenim za ovu priliku. Di-džejevi Goran Starčević i Brkati puštali su najveće muzičke hitove, a nastupio je i bend „Đura i mornari”. Ukusne specijalitete pripremao je Miloš Jovanović sa svojim timom, a prijatno osveženje gosti su potražili u prirodnim sokovima, sladoledu, koktelima, raznim vrstama vina i piva.

Turistička atrakcija, koja spaja tradiciju pijaca i urban duh Beograda, nakon kraće letnje pauze, nastaviće se na jesen, navodi se u saopštenju.