nedelja, 10. decembar 2017.

Otvoreno besplatno igralište u Stepi

Zimske čarolije i pretpraznično raspoloženje danas je na Voždovcu počelo otvaranjem klizališta u naselju Stepa Stepanović, u Ulici generala Štefanika, saopštavaju iz Opštine Voždovac.

Svim mališanima, kao i onim nešto starijim Voždovčanima, ljubiteljima klizanja, Opština Voždovac omogućila je besplatno ove zime klizalište. Onima koji nemaju svoju opremu simbolično će se naplaćivati samo iznajmljivanje klizaljki, i to 100 dinara po paru. Klizalište će biti otvoreno naredna dva meseca, a radiće svakog dana od 10 do 22 sata, i u večernjim časovima, bez obzira na vremenske uslove.

– Opština je izdvojila dva miliona dinara kako bi već drugu godinu u najmlađem voždovačkom naselju radilo klizalište, za koje se neće plaćati ulaz – rekao je predsednik opštine Aleksandar Savić i izrazio uverenje da će sledeće godine opština obezbediti dodatna sredstva, kako bi se otvorilo slično klizalište u još nekom delu Voždovca.

Opština Voždovac, prema rečima Savića, priprema ove zime za sve voždovačke mališane još muzičkih i zabavnih sadržaja, koji će se održavati u „Voždovačkom centru – Šumice”.

Na otvaranju klizališta veliku žurku na ledu priredio je Peđolino, a kompanija „Soko Štark” obezbedila je slatke poklon paketiće, koje je malim klizačima podelio Deda Mraz.