ponedeljak, 1. januar 2018.

Rakovica otvorenog srca

Rakovica je još jednu novu godinu počela u dobrom raspoloženju. Prvog dana Nove 2018. godine, na platou kod „Mekdonaldsa” na Vidikovcu, Opština Rakovica organizovala je tradicionalnu manifestaciju „Ulica otvorenog srca”.

Veliki broj mališana i roditelja mogao je da uživa od 11 do 15 časova u društvu animatora, klovnova, Deda Mraza, obezbeđene su predstave za decu, baloni, slatkiši i pokloni. Veliki broj dece slikao se sa maskotama, junacima popularnih crtanih filmova.

Predsednik gradske opštine Rakovica Vladan Kocić poželeo je svoj deci i roditeljima srećnu Novu godinu, najavivši dodelu paketića koje je uručivao Deda Mraz. Paketiće je dobilo više od 500 mališana koji su posetili manifestaciju.

Osim toga, mališanima je tokom trajanja manifestacije omogućeno da se besplatno voze ringišpilom i drugim rekvizitima u zabavnom parku „Maksimović”.

Na „Ulici otvorenog srca” u Rakovici i ovoga puta organizovana je humanitarna prodaja crvenih novogodišnjih nosića, kuvanog vina, čaja i drugih toplih napitaka. Novac sakupljen na ovaj način biće uplaćen u humanitarne svrhe.