petak, 12. januar 2018.

Besplatni izleti za penzionere Rakovice

Opština Rakovica, u saradnji sa Gradom Beogradom, ponovo organizuje besplatne izlete za penzionere. Jednodnevne ekskurzije počinju 23. januara, organizuju se svakog utorka, srede i četvrtka, a namenjene su penzionerima koji žive na teritoriji Rakovice.

Penzioneri će imati priliku da biraju između sedam destinacija za jednodnevni izlet u Srbiji. Za sve izlete obezbeđeni su licencirani turistički vodiči. Svi zainteresovani se mogu prijaviti od 15. januara 2018. godine pozivom na broj telefona 7850 154 ili na i-mejl adresu usluzbigradjana@rakovica.rs. 

Prvi izlet je 23. januara, a izleti će trajati sve do 8. marta. Destinacije koje će stariji sugrađani moći da posete su: Lazarevac – Babina reka, Vinča, Fruška gora – Sremski Karlovci, Šumadija – Orašac – Oplenac, Valjevo –Brankovina, Smederevska tvrđava i Srem – Kupinovo – Pećinci.

Opština Rakovica je u saradnji sa gradom već organizovala besplatne izlete za penzionere, koji su trajali od septembra do kraja decembra 2017. godine. U tom periodu na besplatne izlete išlo je više od tri hiljade rakovičkih penzionera, saopštili su iz ove opštine.