sreda, 14. februar 2018.

Predsednik opštine Zemun sa penzionerima u „Madlenijanumu”

Predsednik gradske opštine Zemun Dejan Matić je sa starijim sugrađanima iz svih delova Zemuna, iz Batajnice i Ugrinovaca uživao u predstavi „Miloš Crnjanski” u Operi i teatru „Madlenijanum”, a u okviru besplatnih programa.  

– Sa ovom praksom smo počeli u novembru 2017. godine. Razgovarajući sa našim starijim sugrađanima saznali smo da im nedostaju programi iz oblasti kulture. Tako su besplatne karte za predstave u Operi i teatru „Madlenijanum” postale deo našeg dogovora. Reakcije naših sugrađana nam govore da smo uradili pravu stvar – rekao je Matić, naglasivši da su pored besplatnih predstava, penzionerima dostupni već postojeći programi, poput rekreativnog plivanja, kurseva engleskog jezika, obuke za rad na računaru, a sa izletima se nastavlja čim dozvole vremenski uslovi. 

Sugrađani i dalje mogu u Gradskoj opštini Zemun da se prijavljuju za sve programe, koriste povoljnosti koje im nudi „Moja zemunska kartica” i da predlažu i nove sadržaje koje će opština u saradnji sa drugim institucijama realizovati.