ponedeljak, 5. mart 2018.

Posebna organizacija saobraćaja zbog radova u Ulici Bratstva i jedinstva

Zbog radova „PZP Beograd” na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora u Ulici Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Bele Bartoka, doći će do posebne organizacije saobraćaja, saopštio je „Beokom servis”. 

Radovi će se izvoditi bez saobraćaja po fazama i to:
–    Faza I – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Hopovske (smer od ulice Hopovske ka Zrenjaninskom putu), od 6. marta u 12 časova do 28. marta, prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta.
–    Faza II – ulica Bratstva i jedinstva, u zoni raskrsnice sa  Zrenjaninskim putem, od 29. marta do 4. aprila, prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta. 
–    Faza I – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Bele Bartoka do ulice Julije Delere, od 10. do 15. aprila, prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.
–    Faza II – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Julije Delere do ulice Valjevskog odreda od 16. do 20. aprila, prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka. 
–    Faza III – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od  ulice Valjevskog odreda do ulice Užičke, od 18. do 23. marta, prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.
–    Faza IV – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Užičke do ulice Hopovske, od 24. do 28. marta, prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.

Tokom izvođenja radova u Fazi I, fazi II – prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta i fazi III i fazi IV, menja se režim rada linija JGS-a. 

Vozila sa linije 85 će u oba smera na delu od raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ulica Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda saobraćati sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda, Bratstva i jedinstva i dalje redovnim trasama. Vozila sa linije 96 će u oba smera na delu od raskrsnice ulica Ivana Milutinovića i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ulica Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda saobraćati sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda, Bratstva i jedinstva i dalje redovnim trasama. 

Tokom izvođenja radova u fazi I, fazi II – prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka, menja se režim rada linija JGS-a. Vozila sa linija 85 i 96 će, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva do terminusa „Borča 3”, u oba smera saobraćati ulicama Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda, zatim ulicom Ratnih vojnih invalida do pomenutog terminusa. Vozila sa linija 95 i 105L će, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda–Ratnih vojnih invalida do terminusa „Borča 3”, u oba smera saobraćati ulicom Ratnih vojnih invalida do pomenutih terminusa.

Uspostavljaju se privremena stajališta u okviru Faze I, faze II – prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka – „Kombinatova” (u oba smera) u ulici Ratnih vojnih inavlida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Valjevskog odreda, gledajući iz pravca Zrenjaninskog puta ka terminusu „Borča 3”. 

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta javnog gradskog prevoza, navodi se u saopštenju.