utorak, 13. mart 2018.

Turistička ponuda Beograda na sajmu u Moskvi

Turistička organizacija Beograda od 13. do 15. marta učestvuje na sajmu turizma MITT u Moskvi, koji je najznačajniji poslovni sajam za tržište Rusije.
Dan pre početka sajma održana je prezentacija turističke ponude Beograda i Srbije u vidu posebnog događaja za predstavnike medija i turističkih agencija, na kojoj su bili prvi sekretar Ambasade RS u Rusiji Boris Sekulić, direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i zamenik direktora Turističke organizacije Beograda Slobodan Unković.

Prezentaciju organizovanu u restoranu „Nikola Tesla” medijski je ispratio veliki broj medija, među kojima su National Geographic, L'Officel Voyage, Discovery, TTG Russia, Metro, GEO, Vokrug Sveta, SmartJourney, 100dorog, Turizm, Vesti.ru, Votpusk.ru, Эho Moskvы, „Uralьskie avialinii” RIA Novosti, TRN News, Turbiznes, Tourinfo.ru, Antenna Telesemь, Liza, Sobesednik, Komsomolьskaя Pravda i drugi.

TOB će na sajmu MITT koji je posvećen prvenstveno poslovnim posetiocima, ali i otvoren za publiku, predstaviti ponudu naše prestonice za turiste iz Rusije, koji se prema statističkim podacima za 2017. godinu nalaze na 12. mestu po broju dolazaka i šestom po broju ostvarenih noćenja u Beogradu.