subota, 14. april 2018.

Radovi i ispiranje vodovodne mreže

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u nedelju od 7 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Milana Rakića 123b. Kako je saopštilo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, planirani su i neodložni radovi na proizvodnom pogonu „Makiš”, koji se izvode u sklopu priprema kompletnog sistema proizvodnje za letnji period. Zbog toga je u nedelju od ponoći do 6 sati moguć pad pritiska na opštinama Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula, Voždovac, Zvezdara i Rakovica.

U ponedeljak su planirani radovi na opštini Vrčar, tako da će od 8.30 do 14 sati bez vode ostati potrošači u Cerskoj ulici (između ulica Grčića Milenka i Jadranske). Naredne nedelje planirano je i redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Palilula. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

16/17. april – u naseljima Borča i Krnjača (blokovi „Partizanski”, „Branko Momirov” i „Sutjeska”); 
17/18. april – u naseljima Kotež i Ovča; 
18/19. april – u naselju Borča (centralni i severni deo);
19/20. april – u naselju Borča (južni deo), put za Crvenku i naselje Krnjača (Blok „Sava Kovačević”);
20/21. april – duž Pančevačkog puta, u naselju Krnjača (blokovi „Grga Andrijanović” i „Braća Marić”);

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode, a ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Redovno ispiranje vodovodne mreže, koje se obavlja nekoliko puta tokom godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na web-adresi www.bvk.rs.