petak, 20. april 2018.

Beogradski market prvi put na pijaci Zeleni venac

U čast jubileju, stogodišnjici održavanja prve Skupštine piljara Srbije, koja je bila davne 1918. godine na Zelenom vencu, 27. aprila na istoimenoj pijaci biće organizovana Skupština Udruženja pijaca Srbije, a nakon toga Beogradski noćni market.

Beogradski noćni market pod sloganom „Život je igra“ povodom jubileja koji je izuzetno značajan za pijačnu delatnost, okupiće velike šampione pijaca, najbolje dizajnere i najveštije umetnike svog zanata, kao i majstore kulinarstva, saopštili su danas iz JKP „Gradske pijace“.

–U večernjim časovima, na pijaci „Zeleni venac“, jednoj od najstarijih i najlepših pijaca u gradu, prisetićemo se važnosti okupljanja i druženja, podelićemo pozitivnu energiju i nezaboravne trenutke, a sve to uz domaću  robu, umetnike i proizvođače koji i u ovom, kao i u prošlom veku na pijačnim tezgama sa ponosom predstavljaju svoje najbolje i nakvalitetnije proizvode – navodi se u saopštenju.

I na ovom marketu posetioce manifestacije očekuje dobra muzika uz fantastičnu DJ ekipu, a za atraktivan program u slavljeničkom raspoloženju biće zadužen Teatar Mimart sa hodačima na štulama, žonglerima i pantomimičarima koji će sigurno obradovati najmlađe sugrađane, a odrasle podsetiti da je život igra!

Na dan održavanja manifestacije, 27. aprila, pijaca „Zeleni venac“ radiće do 12 časova, a kapije će ponovo biti otvorene od 18 časova, pa sve do ponoći. Organizatori manifestacije su JKP „Gradske pijace“ i „Redesign“ doo.