četvrtak, 17. maj 2018.

Radovi na vodovodnoj mreži na Paliluli, Zvezdari i Starom gradu

Potrošači u ulicama Julije Delere, Bele Bartoka i Bratstva i jedinstva (između ulica Valjevskog odreda i Prelivačke) će ostati bez vode od sutra od 22 sata do subote, 19. maja, do 6 sati, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Kako se navodi, potrošači će ostati bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Palilula.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Zvezdara, sutra od 8 do 17 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Nikole Grulovića, Živka Jovanovića i okolnim ulicama.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Stari grad, sutra od 8 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Knićaninovoj (između ulica Visokog Stevana i Skenderbegove), Dubrovačkoj (između ulica Cara Dušana i Dunavske), Skenderbegovoj (između ulica Cara Uroša i Knićaninove), Despota Đurđa, Visokog Stevana i okolnim ulicama.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. 

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.