ponedeljak, 21. maj 2018.

Nikodijević: Beograd prevazišao sva očekivanja organizacije Fajnal fora

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević ocenio je da je Grad Beograd prezadovoljan organizacijom Fajnal fora i da su prevaziđenja sva očekivanja.

– Bio je ovo sjajan sportski vikend u Beogradu, sa više od petnaest hiljada gostiju i bez bilo kakvog incidenta. Beograd se predstavio u najboljem mogućem svetlu, a svi gosti, koji su imali priliku da podele svoje iskustvo, oduševljeni su našim gostoprimstvom, nivoom bezbednosti i samom organizacijom turnira. Upravo je to najbolja slika koju smo poslali u svet – rekao je Nikodijević.

Beogradska ekonomija će prihodovati između 18 i 20 miliona evra, dodao je Nikodijević, i najavio da su u toku razgovori oko ponovne kandidature našeg glavnog grada za završni turnir Evrolige.

Nikola Nikodijević predao je organizaciju narednog Fajnal fora predstavnicima Vitorije i tom prilikom im poželeo svu sreću i jednako uspešnu organizaciju.

Predsednik Skupštine grada na kraju je čestitao pobedniku, ali i svim učesnicima na fer-pleju i briljantnoj košarci.  

U finalnoj utakmici u „Štark areni” košarkaši Real Madrida pobedili su sinoć ekipu Fenerbahčea, dok su košarkaši Žalgirisa osvojili treće mesto, pošto su pobedili moskovski CSKA.

 

Naslovna fotografija: Ramiro Gonzales, predsednik regiona Alava, Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine Grada Beograda, Gorka Urtaran, gradonačelnik Vitorije, Bingen Zupiria, zamenik za kulturu u Upravi Baskije.