petak, 25. maj 2018.

Mladenović: „Kolektivno venčanje” – jedinstvena manifestacija u svetu

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio je danas u Starom dvoru zahvalnice ustanovama i pojedincima koji su pomogli da se realiziju manifestacija „Kolektivno venčanje 2018”. Mladenović, koji je i predsednik Organizacionog odbora „Kolektivnog venčanja”, istakao je da jubilej od 20 godina, koliko se organizuje ova manifestacija, predstavlja veliko dostignuće za bilo koju manifestaciju. 

Mladenović je u ime Grada Beograda zahvalio svima koji su doprineli da ova manifestacija ponovo bude sjajno organizovana. 

– Dvadeset godina za bilo koju manifestaciju izuzetno je dug period i veliki jubilej. Na početku je bilo jako teško, što je možda i razlog zbog kojeg smo istrajali. Ponosni smo na „Kolektivno venčanje” jer takvu manifestaciju nema nijedan grad na svetu – rekao je zamenik gradonačelnika. 

On je dodao da je u nedelju Beograd bio u centru pažnje svetske i evropske javnosti zbog Fajnal fora Evrolige, ali da je i pored toga poslata lepa slika našeg grada i preko „Kolektivnog venčanja”. 

– Nadam se da ćemo na istom mestu u budućnosti proslaviti još mnoge jubileje, Takođe, nadam se da će brakovi zaključeni na „Kolektivnom venčanju” podariti mnogo dece – rekao je Mladenović. 

Idejni tvorac i direktor ove manifestacije Tivi Melčev ukazao je na veliku podršku Grada Beograda tokom ovih 20 godina. 

– Ovo je sigurno jedna od najlepših manifestacija koja se održava u Beogradu. Uskoro nas očekuje i jedno lepo izdanje, monografija „Kolektivnog venčanja”, koja će sve nas i sve mladence podsetiti na lepe trenutke koje su doživeli sa nama – rekao je Melčev. 

Zahvalnicu su, između ostalih, dobili i JP „Pošta Srbije”, „Službeni glasnik”, kompanija „Cepter”, u čije je ime zahvalnicu primio Minja Subota, ali i mediji, Radio-televizija Srbije, „Politika”, „Večernje novosti”, „Alo”, TV „Pink”... 

Takođe, zahvalnicu je dobila i poznata glumica Rada Đuričin, dok su specijalna priznanja za dorprinos uspehu ove manifestacije dobili Televizija „Studio B”, koja je prenosila dodelu zahvalnica, kao i novinar Živorad Žika Nikolić.