sreda, 13. jun 2018.

Otvaranje letnje kupališne sezone u SRC „Tašmajdan”

Sezona kupanja na otvorenim bazenima Sportsko-rekreativnog centra „Tašmajdan” počinje u petak, 15. juna, i trajaće do 31. avgusta.

U naredna dva i po meseca, posetioci će moći da uživaju na bazenima svakog dana od 10 do 19 časova. Cene karata su iste kao i prethodne godine. Pojedinačna dnevna ulaznica je 300 dinara, dok je popodnevna karta, za kupače koji dođu posle 16 časova, 200 dinara. Za decu do dve godine ulaz je besplatan, a za mališane od dve do sedam godina ulaznica je 100 dinara. 

Sreda će i ove letnje sezone biti školski dan kada će učenici osnovnih i srednjih škola imati besplatan ulaz uz đačku knjižicu. 

SRC „Tašmajdan” omogućio je kupovinu mesečnih karata za otvorene bazene po povoljnijim cenama, naročito za đake i studente.

Termin za noćno kupanje ove sezone produžen je za sat vremena. Kada vremenski uslovi to dozvole, posetioci će moći da uživaju u plivanju i dobroj muzici od 21 do 24 časa, a cena ulaznice je 400 dinara.    

U SRC „Tašmajdan” očekuje se još jedna uspešna sezona, koju će, prema najavama meteorologa, pratiti veoma toplo leto, sa velikim brojem tropskih dana i noći. Spas od vrućina, dobru rekreaciju, druženje i zabavu Beograđani i njihovi gosti moći će, već tradicionalno, da pronađu u srcu Beograda, na bazenima SRC„Tašmajdan”.