petak, 10. avgust 2018.

Delovi Zemuna i Savskog venca bez vode

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zemun prouzrokovaće u ponedeljak, 13. avgusta, prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova opštine Zemun, dok će iz istih razloga u utorak, 14. avgusta, bez vode biti deo potrošača sa opštine Savski venac. 

Na opštini Voždovac u ponedeljak, 13. avgusta, od 8 do 16 časova bez vode će biti potrošači u Ulici majora Zorana Radisavljevića (od broja 293 do broja 331) i naselju Ekonomija.

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac u utorak, 14. avgusta, od 9 do 16 sati bez vode će biti potrošači u Balkanskoj ulici (između ulica Prizrenske i Kraljice Natalije).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.