sreda, 17. oktobar 2018.

Predstavljene turističke aktivnosti Beograda u Banjaluci

Predstavnici Turističke organizacije Beograda održali su u hotelu „Bosna” u Banjaluci  promociju aktuelne turističke ponude glavnog grada u prisustvu velikog broja državnih i gradskih zvaničnika, predstavnika agencija i medija, saopšteno je iz ove organizacije.

Gostima se obratio konzul Republike Srbije Vladimir Nikolić i savetnica direktora Turističke organizacije Beograda Irena Aleksić, koja je prisutnima predstavila aktuelnu turističku ponudu Beograda. Tokom prezentacije su istaknuti kulturni sadržaji, manifestacije, umetnička scena, muzejske postavke Narodnog muzeja, Muzeja savremene umetnosti, kao i program za nastupajuće novogodišnje praznike. Promocija Beograda nastavljena je gostovanjima na Nacionalnoj televiziji i drugim televizijskim kućama, gde je široj javnosti predstavljena ponuda Beograda.

Iz Turističke organizacije Beograda podsećaju da su turisti iz Bosne i Hercegovine među prvih deset gostiju po brojnosti u Beogradu od početka godine, sa stabilnom tendencijom posrasta u dolascima i ostvarenim noćenjima.