četvrtak, 15. novembar 2018.

Sajam zapošljavanja u subotu na Čukarici

Sajam zapošljavanja koji organizuju Opština Čukarica i Služba beogradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje održaće se u subotu, 17. novembra, od 9 do 14 sati u prostorijama opštine.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 30 firmi kojima je potrebno više od 300 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacija: medicinskih sestara i tehničara, negovatelja, spremačica, zastupnika u osiguranju, šivača, kuvara, pomoćnih radnika, konobara, radnika obezbeđenja, trgovaca, sanitarnih inženjera i tehničara, auto-mehaničara, administrativnih radnika, vozača, komercijalista, stolara i montera nameštaja, elektrotehničara, magacionera, mašinskih inženjera, poslovnih sekretara, servisera, administratora, električara, programera, arhitekata, bravara, inženjera saobraćaja, domara, rukovalaca građevinskim mašinama, varioca, mehaničara, pekarskih pomoćnika...

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju. Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima i subvencijama NSZ-a za podsticanje zapošljavanja i samozapošljavanja, kao i o besplatnim obukama za sticanje dodatnih znanja i veština, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.