utorak, 20. novembar 2018.

Kontrola nepropisnog parkiranja na Novom Beogradu

Sekretarijat za inspekcijske poslove sproveo je u saradnji sa Sekretarijatom za poslove komunalne policije i JKP „Parking servis” vanrednu kontrolu nepropisnog parkiranja na javnim zelenim površinama, biciklističkim stazama i drugim površinama na Novom Beogradu. 

Kontrolisane su javne površine u Bulevaru Mihajla Pupina kod broja 17 i Ulici omladinskih brigada kod broja 18, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

– Akcija je inicirana brojnim prijavama kojima su građani ukazivali na nepropisno parkiranje na ovim lokacijama. Kontrola je izvršena 19. novembra, kada je na javnim zelenim površinama u parku, u blizini škole u Ulici Mihajla Pupina kod broja 17, zatečeno 15 nepropisno parkiranih vozila, od kojih je 13 uklonjeno preko JKP „Parking servis”, dok su dva vozila vlasnici sami uklonili. Licima odgovornim za nepropisno parkiranje biće izdati prekršajni nalozi, sa kaznom u iznosu od 5.000 dinara – rekla je sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac. 

Tokom kontrole na drugoj lokaciji, na biciklističkoj stazi u Ulici omladinskih brigada, nisu zatečena nepropisno parkirana vozila.