sreda, 9. januar 2019.

„Beogradska zima” Dečjeg kulturnog centra

U okviru manifestacije „Beogradska zima”, koju organizuje Gradska uprava Grada Beograda, u Dečjem kulturnom centru Beograd održaće se „Božićni koncert” u subotu, 12. januara, u 12 časova na Velikoj sceni „Donka Špiček”. Na repertoaru će se naći numere „Majka česnicu mesi”, „Božić, Božić, blagi dan”, „Kolovođa”, „Anđeli pevaju” i „Badnjak”, ali i druge pesme zabavne muzike posvećene najmlađoj publici. 

Uz Hor Dečjeg kulturnog centra Beograda i Hor „Čarolija”, na koncertu će nastupiti Bojana Stamenov, Sergej Ćetković, Minja Subota, Leontina Vukomanović, Ivan Mihailović, Ivan Zekić i drugi. Božićni koncert upotpuniće folklorni nastup Umetničkog centra „Talija”, koji će za ovu priliku napraviti i dramski prikaz srpskih običaja.

Pre i posle koncerta, u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd, od 11 do 13 časova deca će imati priliku da učestvuju u umetničkim radionicama i od 11 do 14 časova da posete novogodišnji sajam, na kojem učestvuju Izdavačka kuća „Klet”, Udruženje građana „Pletenje srcem”, „Plava školjka”, „Suzanina zemlja čuda” i Dečji kulturni centar Beograda. 

Ulaz za sve programe je slobodan, navodi se u saopštenju Dečjeg kulturnog centra Beograda.