nedelja, 21. april 2019.

Radovi na vodovodnoj mreži

Potrošači u jednom delu opštine Palilula ostaće bez vode sutra od 8 do 18 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u toj opštini, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Ane Frank, Husinskih rudara, Pjera Križanića, Kamčatskoj, Dušana Vasiljeva, Salvadora Aljendea (između ulica Dragoslava Srejovića i Pere Ćetkovića), Dr Nika Miljanića i Pera Ćetkovića.

Takođe će sutra zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac od 8.30 do 18 sati bez vode biti potrošači u ulicama Đorđa Kratovca (od Vidske do Grčića Milenka) i Maksima Gorkog (od Đorđa Kratovca do Tomazeove).

Na opštini Zvezdara, sutra od 8.30 do 16 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Dr Velizara Kosanovića (od Mis Irbijeve do Učiteljske), Jelene Mioč, Koste Hakmana i Dolenjskoj.

Zbog neodložnih radova „EPS Distribucija” Beograd, sutra od 10 do 17 sati umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači duž Kragujevačkog puta, u naseljima Zuce, Stepašinovac i Ripanj.

Potrošači u jednom delu opštine Voždovac ostaće bez vode u utorak, 23. aprila, od 8 do 24 sata zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Bez vode će biti potrošači u ulicama Crnotravskoj (od Bahtijara Vagabzade do Bulevara oslobođenja) i Paunovoj (od Crnotravske do Baštovanske), kao i u naselju Banjica, dok će umanjen pritisak osetiti potrošači u Crnotravskoj ulici od broja 60 do broja 134.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Fočanskoj, Jovana Đaje, Duvanjskoj.

Zbog neodložnih radova „EPS Distribucija” Beograd, u utorak, 23. aprila, od 8 do 15 sati umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju će osetiti potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Karaula, Srednji kraj, Gaj, Ravni Gaj, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepašinovac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki Borak, Beljina, Lisović i u Ulici 1. maj u naselju Velika Moštanica.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi: www.bvk.rs.