utorak, 23. april 2019.

Delovi Novog Beograda, Voždovca i Zvezdare bez vode

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Novi Beograd, Voždovac i Zvezdara prouzrokovaće u naredna dva dana u pojedinim delovima ovih opština umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Kada je opština Novi Beograd u pitanju, od srede, 24. aprila, u 22 sata do četvrtka, 25. aprila, u 6 sati bez vode će biti potrošači  u ulicama Vinogradskoj i Surčinski put (od broja 1 do broja 7), dok će umanjen pritisak osetiti potrošači u ulicama Dr Ivana Ribara i Surčinski put (od broja 9).

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u sredu, 24. aprila, od 8 do 22 sata bez vode će biti potrošači u ulicama Put za Trešnju, Put za Bošnjake, Put za Stublove, Put za Bubanju, Put za Simidžiće, Kragujevački put (od Puta za Trešnju do Puta za Pavićevac), Krajiških brigada, Beogradskoj i Oskoruše. Radovi na mreži dovešće u četvrtak, 25. aprila, od 8.30 do 18 sati do prestanka u vodosnabdevanju potrošača u Ulici Jove Ilića (od broja 104 do broja 142).

Na opštini Zvezdara, zbog radova u sredu, 24. aprila, od 8.30 do 18 sati, bez vode će biti potrošači u Ulici vojvode Šupljikca (od Branka Krsmanovića do Vojvode Petka).

„Vodovod” je takođe saopštio da su odloženi planirani radovi EPS Distribucije „Beograd” u opštini Barajevo, koji su najavljeni za utorak, 23. april.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.