sreda, 19. jun 2019.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, danas od 12 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Makedonskoj ulici, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Kako najavljuju iz ovog gradskog preduzeća, zbog planiranih radova na opštini Grocka, od srede, 19. juna, u 8 sati pa do četvrtka, 20. juna, u 8 sati bez vode će biti potrošači u delovima naselja Vinča i Leštane. 

U naselju Vinča bez vode će biti potrošači u Jovana Jovanovića Zmaja i okolnim ulicama, Stražilovskoj, Vinčanski vis i okolnim ulicama, Dunavski do i u okolnim ulicama, Đure Stojkovića i okolnim ulicama, Beogradskoj i okolnim ulicama, Krfskoj, Raškoj, Studeničkoj, Palih boraca, Dunavski kej i u Vinčanskoj ulici.

U naselju Leštane bez vode će biti potrošači u Drenjačkoj i okolnim ulicama, Gornjomalskoj i okolnim ulicama, Maršala Tita i okolnim ulicama, Zabranskoj, Ravan, Kružni put i okolnim ulicama, Petra Živkovića i okolnim ulicama, Trifuna Pešića i okolnim ulicama, Save Kovačevića i okolnim ulicama, kao i Ulici stari put za Boleč.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara sutra, 20. juna, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Vojvode Brane (od Igmanske do Vojvode Bogdana) i Vojvode Bogdana 23 i 25, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.