sreda, 17. jul 2019.

Bogat letnji program za vikend

Turistička organizacija Beograda ovog vikenda organizuje brojne manifestacije u Beogradu. 

Ljubitelji džez muzike će u petak, 19. jula, u 19 sati imati priliku da na Cvetnom trgu uživaju u džez muzičkoj večeri pod nazivom „Koncert na Cvetnom trgu”, saopšteno je iz ove organizacije.

Istog dana održava se i „Leto u Skadarliji” od 19 sati na platou ispred Skadarlijske česme, zatim „Bojčinsko kulturno leto” – Veče sa Čitaonicom Fišer, kao i „Leto na Gardošu” u Zemunu – predstava „Sokin i Bosina”.  

U subotu, 20. jula, od 20 sati će se održati manifestacija „Omladinska četvrt” na Obilićevom vencu, gde će nastupiti kvartet „Ima dana” Simfonijskog orkestra RTS-a. 

Istog dana, u okviru programa „Leto na Kosančiću”, od 19 sati biće realizovane besplatne turističke ture po Kosančićevom vencu i muzički koncert grupe „Ejo”. Za obilazak je potrebno prijaviti se na imejl-adresu igrgic@tob.rs, jer je broj mesta organičen. 

Takođe, u subotu, 20. jula, u okviru manifestacije „Bojčinsko leto” građane očekuje od 20 sati koncert pevačice Nede Ukraden, a u okviru programa „Leto na Gardošu” od 21 čas predstava „Život i druge sitnice”. 

O svim programima dodatne informacije se mogu pronaći na sajtovima Turističke organizacije Beograda i gradskih opština gde se manifestacije održavaju.