sreda, 14. avgust 2019.

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije biće otvorena pre roka

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije u punom profilu, sa po dve trake za svaki smer vožnje, biće otvorena između 15. i 16. avgusta, što je 15 dana pre dogovorene dinamike, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović.

On je čestitao izvođaču na odrađenom poslu i zahvalio svim radnicima na ogromnom trudu i angažovanju koji svakodnevno rade u tri smene, ne žaleći se na vremenske uslove kako bi radovi napredovali dogovorenom dinamikom. 

– Najkasnije do 1. septembra završavamo raskrsnicu sa Bulevarom despota Stefana u punom profilu, sa po dve trake za svaki smer vožnje, kako smo i rekli, a sredinom septembra završavamo raskrsnicu sa Takovskom ulicom – rekao je Petrović.

On je dodao da deonica od Ulice Starine Novaka pa do Takovske, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, treba da bude puštena u saobraćaj 1. septembra. 

– Kada su u pitanju dalje aktivnosti na gradilištu, 15. avgusta zatvaramo deo od Bulevara despota Stefana do Drinčićeve ulice, kao i desnu stranu raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana, kako bi je završili do 1. septembra – rekao je Petrović.

On je zahvalio svim građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu. 

– Naš cilj je da nam ulice i centar grada bude lepši i bezbedniji, ali čim budemo od prvog septembra pustili Trg republike, Karađorđevu ulicu, kao i druge deonice koje se rade, biće mnogo manje gužve i saobraćaj će biti znatno rasterećen – istakao je Luka Petrović.