petak, 16. avgust 2019.

Gradonačelnik Radojičić: Objavljen javni poziv zdravstvenim ustanovama za podnošenje ponuda za javnu nabavku za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje

Javni poziv svim zdravstvenim ustanovama za podnošenje ponuda za javnu nabavku za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje, koju će finansirati Grad Beograd, danas je objavljen – rekao je gradonačelnik Beograda prof.dr Zoran Radojičić.

Tom prilikom Radojičić je pozvao sve zainteresovane zdravstvene ustanove koje ispunjavaju uslove da se prijave na ovaj javni poziv.

– Pozivam sve zainteresovane zdravstvene ustanove koje ispunjavaju uslove da se prijave na ovaj javni poziv i daju svoju ponudu do 16. septembra – istakao je gradonačelnik Radojičić.

Podsećamo, odbornici Skupštine grada, na inicijativu gradonačelnika Radojičića, usvojili su na sednici održanoj 25. jula ove godine Predlog odluke o finansiranju troškova pokušaja biomedicinski potpomognutog oplođenja.

– Podsticanjem rađanja i borbom protiv neplodnosti pomažemo parovima koji nisu uspeli da se ostvare kao roditelji, a ujedno doprinosimo i populacionoj politici Vlade Srbije – naglasio je prvi čovek Beograda.