četvrtak, 22. avgust 2019.

Izmena režima javnog prevoza tokom održavanja manifestacije „Belgrade music week”

Tokom održavanja manifestacije „Belgrade music week” na prostoru kod Poslovnog centra „Ušće”, 23. i 24.  avgusta, od 18 do 6 časova, 24. i 25. avgusta, od 18 do 6 časova i 25. i 26. avgusta, od 18 do 6 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Kako se navodi u saopštenju, vozila JGP-a će se za vreme održavanja ove manifestacije kretati izmenjenom trasom.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 kretaće se u navedenom periodu, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Trešnjinog cveta, u oba smera, Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama. 

Vozila sa linija 27E i 35 će se kretati u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”. 

Linija 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom (u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana”): Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. 

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.