četvrtak, 22. avgust 2019.

Tokom radova u Ustaničkoj ulici menja se režim javnog prevoza

Zbog redovnog održavanja kolovoza u Ustaničkoj ulici, na delu od Ulice Mihaila Todorovića do Ulice Rebeke Vest, uključujući i okretnicu „Konjarnik”, od 24. avgusta do 1. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Predviđeno je zatvaranje desne strane kolovoza Ustaničke ulice (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra), kao i same okretnice „Konjarnik”, dok će se kolovoz koji se u redovnom režimu koristi za saobraćaj u smeru prema Ulici Vojislava Ilića koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Tokom izvođenja radova, linije 17 i 31 će ići skraćenom trasom, a promenu smera kretanja vršiće ulicama Ustaničkom, Rimskom, Vojislava Ilića, kao i Ustaničkom prema gradu ili ka Novom Beogradu. Vozila će korekciju vremena polaska vršiti na stajalištu „Šumice”, u smeru prema gradu. Linija ADA3 će saobraćati do terminusa „Šumice”.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 50L (Ustanička – Medaković 3). Vozila će saobraćati na trasi: terminus „Ustanička” – Ustanička – Vojislava Ilića – Svetozara Radojčića – Medaković 3. Linije 50, 308 i 310 će saobraćati redovnim trasama.

Uspostavlja se privremeno stajalište „Ustanička” za linije 50, 308 i 310 – smer prema Bulevaru kralja Aleksandra, na poziciji EDB stuba, koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 202, oko 150 metara ispred postojeće pozicije stajališta, odnosno oko 32 metra posle početka niše za parkiranje vozila, kao i privremeno stajalište „Hotel Srbija” u Rimskoj ulici, 50 metara posle raskrsnice sa Ustaničkom za linije 17 i 31.