subota, 21. septembar 2019.

Radovi na vodovodnoj mreži

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, koji su najavljeni za nedelju, 22. septembra odloženi su do daljeg, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Potrošači u naseljima Krnjača, Kotež, Borča i Ovča u nedelju će imati uredno vodosnabdevanje.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Novi Beograd od 23. do 28. septembra. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 sata do 6 sati osetiće potrošači u sledećim blokovima i naselju: 23/24. septembra – blokovi 7, 7a, 8, 8a, 24/25. septembra – blokovi 9a, 11b, 11v i 2, 25/26. septembra – blokovi 70 i 70a, 26/27. septembra – naselje Bežanijska kosa i Mesne zajednice 1 i 2, 27/28. septembra – blok 67 i Staro Sajmište (brodogradilište).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Grocka 23. septembra od 8 do 24 sata bez vode će biti potrošači u naseljima Vinča i Leštane.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.