ponedeljak, 13. januar 2020.

Gradonačelnik Radojičić o infrastrukturnim radovima: Nastavljamo s pojačanim kontrolama

Nastavljamo s pojačanim kontrolama i aktivnostima kako bi sve započete rekonstrukcije bile završene kvalitetno i u što kraćem roku, istakao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić nakon sastanka s predstavnicima Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i izvođačima radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice.

Tema sastanka bili su radovi u Karađorđevoj ulici, a sastanku su prisustvovali vršilac dužnosti direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušica Anđelković i glavni urbanista Marko Stojčić.

– Ovo je samo jedan u nizu sastanaka koje ovih dana imamo na temu velikih infrastrukturnih projekata u centralnom delu Beograda. Veoma sam zadovoljan kako su svi saradnici na pravi način razumeli da ne želim da tolerišem produženje rokova. Tražim maksimalno angažovanje svih zaposlenih u Gradu Beogradu, kao i svih angažovanih na izvođenju radova. Insistiram na dnevnom praćenju započetih investicija kako bismo bili efikasni. Upravo sam sve to tražio i danas na sastanku od svih saradnika koji rade na rekonstrukciji Karađorđeve ulice – rekao je gradonačelnik Radojičić. 

On je dodao da mu je drago da su se svi ubrzali i da očekuje rezultate.

– Tražim od svih saradnika i da provedu deo radnog vremena na terenu, da nadziru izvođače koji nisu na vreme završili posao. Ovaj način rada dovodi do onoga što nam je i cilj – da se radovi završe i da se građanima omogući normalno funkcionisanje u delovima grada gde su rekonstrukcije dugo trajale – zaključio je gradonačelnik.

Gradonačelniku su na današnjem sastanku saradnici garantovali 31. januar kao rok koji će se ispoštovati kada je reč o radovima u Karađorđevoj ulici.