petak, 14. februar 2020.

Polaznicima kursa engleskog jezika uručeni sertifikati

Predsednik gradske opštine Zemun Dejan Matić uručio je danas sertifikate o uspešno završenom kursu engleskog jezika polaznicima koji su nova znanja sticali u okviru projekta „Moja zemunska kartica”, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Časovi su održavani dva puta nedeljno za dve grupe polaznika koje su pohađale osnovni i napredni dvomesečni kurs engleskog jezika. 

– Zadovoljstvo nam je kada možemo da kažemo da projekte koje organizujemo daju rezultate. Na vama je da odlučite da li ćete učestvovati na novim kursevima koje ćemo organizovati i da prenesete svoje utiske rođacima, prijateljima i komšijama, kako bi se i oni odlučili da vam se priključe na narednim kursevima. Nikada nije kasno da se ulaže u sebe, jer jedino nam znanje niko ne može oduzeti – rekao je Matić i dodao da odgovornom politikom i stabilizacijom javnih finansija Opština Zemun može, u okviru svog budžeta, da opredeli sredstva za sve oblike neformalnog obrazovanja.

U ime polaznika, profesorki Tanji Marković i organizatorima kursa zahvalila je Vukosava Grujić, koja je stekla sertifikate A1 i A2 nivoa znanja engleskog jezika u skladu sa standardom evropske konvencije.

Gradska opština Zemun nastavlja sa besplatnim programima, tako da sugrađani u narednom periodu mogu da nastave sa učenjem engleskog jezika, obukom za rad na računaru i različitim vidovima rekreacije.