petak, 10. april 2020.

Izmena u režimu rada koridorske linije L10

Izvođenje radova na pregledu i popravci tramvajske pruge, odnosno ukrštaja u Bulevaru kralja Aleksandra u zoni raskrsnice sa Beogradskom ulicom, od 11. aprila do 8. maja dovešće do promena u radu posebno organizovanih linija za prevoz zaposlenih u Beogradu.

Tokom izvođenja pomenutih radova, vozila sa privremene (posebno organizovane) linije L10 (Pančevački most – Kumodraž) će u smeru ka Pančevačkom mostu saobraćati Beogradskom ulicom, Bulevarom kralja Aleksandra, potom Ruzveltovom, Ulicom kraljice Marije, Starine Novaka i dalje redovno, dok će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati Ulicom profesora Mihaila Đurića, Bulevarom kralja Aleksandra, Ulicom Svetozara Markovića, Njegoševom, Beogradskom i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase u smeru ka Trgu Slavija koristiti stajališta „Tašmajdan” u Ulici Svetozara Markovića i „Cvetni trg” u Njegoševoj ulici, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu koristiti stajališta „Pravni fakultet” u Bulevaru kralja Aleksandra, „Vukov spomenik” u Ruzveltovoj ulici i „Mašinski fakultet” u Ulici kraljice Marije.