petak, 17. april 2020.

Vesić najavio koncert Željka Joksimovića koji će građani moći da prate onlajn

Koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn, održaće se u ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati ispred Starog dvora, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Taj koncert prvi je u seriji koncerata pod nazivom „Beograd pobeđuje” i biće organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini Grada Beograda, rekao je Vesić za RTS.

 – Zahvaljujemo našem velikom umetniku Željku Joksimoviću zato što će svojim koncertom ispred Starog dvora otvoriti seriju koncerata – rekao je Vesić.

On je istakao da se ovim koncertima šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovo borbi.

Joksimovićev koncert u ponedeljak građani mogu da prate putem linka: live.beograd.gov.rs, kao i na programima RTS 2, Studio B i K1.

– U danima vaskršnjih praznika, ulice Beograda će biti prazne jer se svi borimo da pobedi život. Zato ostanimo kod kuće, borimo se, čuvajmo sebe i druge, i pobedićemo. Od ponedeljka i pesmom se borimo – rekao je Vesić.