subota, 2. maj 2020.

Vesić: Veliko interesovanje građana za srpske zastave

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je danas u Starom dvoru srpske zastave građanima koji su ga putem društvene mreže Fejsbuk zamolili da dobiju zastavu, kako bi je istakli na svom domu u znak podrške borbi protiv virusa korona.

Vesić je precizirao da mu se tim povodom obratilo ukupno 307 građana, te da je danas podeljeno oko 90 zastava, dok će ostatak biti predat u naredna dva dana.

Naveo je da će nekima zastave biti odnete na kućnu adresu budući da, kako kaže, ima i dosta penzionera koji su tražili zastavu.

– Interesovanje građana je ogromno i srećan sam što su se odazvali ovoj akciji – rekao je Vesić za Tanjug.

Vesić je podsetio da je do sada na različite načine, u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića, podelio 20 hiljada zastava. Od toga polovinu čine one koje su bile donacija raznih kompanija Gradu, dok je još toliko zamenik gradonačelnika dobio kao lični poklon kompanija i pojedinaca. 

– Kada bih imao i 100 hiljada zastava, verovatno bih sve podelio za dva dana jer je interesovanje veliko – rekao je Vesić i istakao da je ponosan na građane, te da se nada da će se sa isticanjem srpskih zastava nastaviti i u budućnosti, kada prođe epidemija virusa korona.