četvrtak, 21. maj 2020.

Bez vode pojedini potrošači na opštinama Stari grad, Palilula i Zvezdara

Tokom planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, sutra će od 8.30 do 18 sati bez vode biti potrošači u bloku ulica oivičenom Carigradskom, Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom i Gundulićevim vencem, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istog dana, na opštini Zvezdara od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama 20. oktobra, 27. marta, Narodnog fronta, Grobljanskoj, Pavla Vasića, Partizanskoj, Žikinoj, Nikole Grulovića (od Partizanske do nadvožnjaka u Nikole Grulovića), Sretena Vukosavljevića (naselje Klenak) i u Bulevaru kralja Aleksandra (od Osnovne škole „Dragojlo Dudić” do Partizanske), kao i potrošači u ulicama Bosanska, Saračka, Devojačka, Momačka, Hazarska, Istočno selište, Narodnog fronta (od Prvomajske do Pavla Vasića), Pavla Vasića (od Narodnog fronta do Mage Magazinović) i u Bulevaru kralja Aleksandra (od pijace Mali Mokri Lug do Ustaničke).

Takođe, na ovoj opštini sutra će od 8.30 do 18.30 sati bez vode biti potrošači i u Jedrenskoj ulici, Đevđelijskoj (od Tršćanske do Živka Karabiberovića) i Branka Krsmanovića (od Bulevara kralja Aleksandra do Đakovačke).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.