četvrtak, 19. novembar 2020.

Rekordnih 90.000 korisnika na portalu i aplikaciji e.Sanduče

Akcija dodatnog popusta od četiri odsto na elektronsko plaćanje redovnih računa naišla je na veliko interesovanje, što je uticalo na povećanje broja registrovanih korisnika na mobilnoj aplikaciji i web-portalu e.Sanduče, saopšteno je iz JKP „Infostan tehnologije”.

Kako se navodi, za samo pet meseci, rekordnih 90.000 korisnika svoje račune plaća potpuno bezbedno samo jednim klikom i platnim karticama, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Sa ciljem da se zaštite korisnici, a prateći najnovije digitalne trendove, obezbeđeno im je da najbrže, najbezbednije i najjeftinije dobijaju i plaćaju račune objedinjene naplate, bez ikakve naknade i bez čekanja u redovima.

Korisnicima je obezbeđen dodatni promotivni popust na elektronsko plaćanje redovnih računa tokom novembra i decembra. Korisnici koji do kraja godine na aplikaciji i portalu e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje oktobarskog ili novembarskog mesečnog računa sa sačuvanim podacima Mastercard platne kartice, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta na celokupni iznos narednog mesečnog računa. Dodatni popust korisnici ostvaruju pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije” od  pet, šest i sedam procenata i subvencija od 10 do 30 odsto. Od potencijalnih 25.000 korisnika, do sada je pravo na dodatni popust ostvarilo 5.500 korisnika, zbog čega iz ovog preduzeća pozivaju korisnike da do kraja decembra ostvare jedinstvenu, promotivnu uštedu od četiri odsto, te na taj način umanje iznose svojih računa.

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i web-portalu e.Sanduče raste svakodnevno. JKP „Infostan tehnologije” je osluškivalo potrebe, utiske i zadovoljstvo korisnika, po čijim preporukama je obezbedilo brojne dodatne funkcionalnosti.

Zbog velikog interesovanja korisnika za plaćanje računa samo jednim klikom, omogućili smo plaćanje računa Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama, kao i plaćanje platnim karticama izdatim u inostranstvu. Nakon svake uplate korisnici dobijaju potvrdu o uspešnosti izvršene transakcije na svoju imejl adresu, nakon čega im je na portalu u statusu naznačeno da je račun plaćen. Isključenje slanja računa putem pošte doprinelo je zajedničkom očuvanju životne sredine i racionalnijoj upotrebi resursa. Takođe, JKP „Infostan tehnologije” je kao vodeće informatičko preduzeće osmislilo jedinstveni QR kod za besplatno preuzimanje mobilne aplikacije e.Sanduče.

Zaštitite sebe i svoje najbliže od izloženosti virusu COVID-19, preuzmite mobilnu aplikaciju e.Sanduče na „Google Play store” i na „App store” i plaćajte bezbedno svoje račune mobilnim telefonom, bez ikakvih dodatnih troškova, navode iz JKP „Infostan tehnologije”.