utorak, 12. januar 2021.

Radovi na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane „Banovo brdo”

Usled neophodne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane „Banovo brdo”, koji se desio u toplovodnoj komori u Požeškoj kod broja 122, danas od 9.30 časova bez isporuke toplotne energije biće deo potrošača koji se nalazi na pomenutom grejnom području, saopšteno je iz JKP „Beogradske elektrane”.

Kako se navodi, bez grejanja će biti potrošači u rejonima koji su oivičeni sledećim ulicama: Nikolaja Gogolja u pravcu ka Kijevskoj, Valjevskoj, Ivice Devčića i prema Ulici lazarevački drum, zatim Radovovana Dragovića, Petra Martinovića, Beogradskog bataljona, Petra Lekovića, Golf naselje i Kraljice Katarine. Takođe, bez grejanja će biti i potrošači u rejonu Sunčane padine do Đorđa Ognjanovića sa jedne strane, a sa druge strane do Blagoja Parovića sa okolnim ulicama, kao i u zoni Žarkovačke i Zimonjićeve ulice.

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku. Očekuje se da će potrošači u navedenim delovima Čukarice grejanje dobiti danas u kasnim večernjim satima ili tokom noći, jer „Beogradske elektrane” toplotnu energiju isporučuju potrošačima u dvadesetčetvoročasovnom režimu od 8. januara 2021. godine.