nedelja, 9. maj 2021.

Vesić: Punktovi za vakcinaciju u još dva tržna centra

Posle uspešne vakcinacije koju smo organizovali u Tržnom centru „Ušće”, tokom naredne nedelje pripremamo punktove za vakcinaciju u još dva tržna centra, i to u TC „Rajićeva” i „Beo šoping centru” u Vojislava Ilića, saopštio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Odgovarajaći na pitanje Nevene Pavlović u Fejsbuk intervjuu koji se emituje uživo od 18 sati, rekao je da će Grad Beograd nastaviti da pravi dogovore sa kompanijama koje zakupljuju lokale u tržnim centrima, da daju vaučere građanima koji su se vakcinisali.

Vesić je rekao da se autobus koji je pretvoren u mobilni punkt za vakcinaciju pokazao kao sjajno rešenje jer je juče na Adi Ciganliji u autobusu vakcinisano 285 lica, a danas u Rakovici 333.

– Autobus je sutra u Barajevu gde je pijačni dan, a potom će biti u Lazarevcu i drugim beogradskim opštinama. Sledećeg vikenda autobus će biti na Sava promenadi – poručio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je istakao da mu je drago jer je Beograd najbolji kada je u pitanju vakcinacija u Srbiji, te je naglasio da Beograd prvi primenjuje vakcinaciju u tržnim centrima i autobusu za vakcinaciju.

– Kada sam to predložio nisu svi bili „za”, ali kao i uvek bio sam uporan, a podržao me je predsednik Vučić – rekao je Vesić.