petak, 23. jul 2021.

Gradonačelnik Radojičić: Naši olimpijci su oduševljeni podrškom Beograda

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju će se održati danas, a gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić je preko predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića srpskoj olimpijskoj ekspediciji poželeo sreću i uspeh na ovom najvećem globalnom sportskom takmičenju.

– Došao sam na mesto gde smo 16. aprila ambasador Japana Takahito Kacumata, Božidar Maljković i ja posadili stabla japanske trešnje u obliku olimpijskih krugova, kao najavu Olimpijskih igara koje počinju danas – rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je sa ovog mesta, koje će večeras zasijati kada u 20.15 časova budu osvetljeni olimpijski krugovi, pozvao Božidara Maljkovića kako bi poželeo sreću našim olimpijcima.

Radojičić je obećao da će predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije telefonom poslati slike kako bi ih pokazao sportistima, a naši olimpijci su bili oduševljeni ovom fantastičnom podrškom.

– Poželi svima mnogo sreće i uspeha, pa da slavimo kada se vratite – zaključio je gradonačelnik Radojičić u videu na svom Instagram profilu.