četvrtak, 23. jun 2022.

Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u Ulici Marijane Gregoran

Tokom radova na izgradnji elektroenergetskog i telekomunikacionog voda u Ulici Marijane Gregoran doći će do promena u radu linija javnog prevoza, od 24. juna do 6. avgusta.

Radovi će potpuno zatvoriti Ulicu Marijane Gregoran u delu od Vojvode Micka Krstića do Ulice husinskih rudara, saopštili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija 16 i 23 će u oba smera saobraćati ulicama Višnjičkom, Mirijevskim bulevarom, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 25 u smeru ka Karaburmi saobraćaće ulicama: Višnjičkom, Mirijevskim bulevarom, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevskim bulevarom, Višnjičkom, Vojvode Micka Krstića, Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje redovnom trasom. 

Vozila sa linije 32N će u oba smera saobraćati ulicama: Višnjičkom, Mirijevskim bulevarom, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea do okretnice „Karaburma 2”, Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevskim bulevarom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa navedenih linija će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta i novouspostavljena stajališta, navodi se u saopštenju.