četvrtak, 30. jun 2022.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, u subotu, 2. jula, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Njegoševoj (brojevi 67 i 67a) i Baba Višnjinoj ulici (broj 19), najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Palilula, u ponedeljak, 4. jula, od 8 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Višnjica.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Grocka, u utorak, 5. jula, od 7 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u ulicama: Profesora Vasića (od „Amana” do Smederevskog puta), Smederevski put (od Profesora Vasića do reke Bolečice), Kružni put (od Smederevskog puta do Prvomajske), kao i u delu naselja Ritopek (iza restorana „Mirovica”) i Ulici put za Ritopek.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenje o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.