četvrtak, 29. septembar 2022.

Izmena javnog prevoza zbog radova u Bulevaru Nikole Tesle

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju, u Bulevaru Nikole Tesle doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Faza 1 – zatvaranje desne kolovozne trake, gledano u smeru ka Zemunu, na delu od Ulice ušće do prvog prilaza Palati „Srbija” od 3. do 8. oktobra. Za vreme radova u ovoj fazi, vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se kretati dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu. Vozila sa 60L će se u smeru ka toplani kretati redovnom trasom, a u smeru ka Zelenom vencu trasom linije 60, odnosno iz Ulice sajmište će saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Faza 2 – zatvaranje desne kolovozne trake, gledano u smeru ka Zemunu, na delu od prvog prilaza Palati „Srbija” do Ulice trešnjinog cveta od 9. do 13. oktobra. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se kretati dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu.

Stajalište „Palata Srbija” – smer ka Zemunu, privremeno se izmešta na poziciju oko 70 metara ispred redovne pozicije.