sreda, 30. novembar 2022.

Radovi na vodovodu u petak

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar, u petak, 2. decembra, od 8 do 20 časova bez vode će ostati potrošači u Ulici Radoslava Grujića (od Požarevačke do Mileševske), saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istog dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači neparne strane Južnog bulevara (od Mihaila Gavrilovića do Nebojšine).

Na teritoriji opštine Zemun, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u petak, 2. decembra, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u Dobanovačkoj ulici (lamele broj 54a, 54b, 54v, 54g, 54d i 54đ).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.