četvrtak, 23. mart 2023.

Zbog radova u Ulici Janka Katića izmena linija javnog prevoza

Tokom izvođenja radova na asfaltiranju kolovozne konstrukcije u Ulici Janka Katića u Mladenovcu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici Janka Katića, na delu od Ulice kraljice Marije do Ulice Vuka Karadžića, a izvodiće se po fazama. Faza 1 – radovi se izvode u desnoj kolovoznoj traci u Ulici Janka Katića (gledano u smeru ka Ulici Vuka Karadžića), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom kraljice Marije do zone raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića, od 23. marta do 21. maja. U drugoj fazi radovi će se izvoditi u levoj kolovoznoj traci u Ulici Janka Katića (gledano u smeru ka Ulici Vuka Karadžića), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom kraljice Marije do zone raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića, a radovi će se izvoditi od 21. maja do 20. jula.

U toku izvođenja radova u ovim fazama, slobodna kolovozna traka će biti jednosmerna za odvijanje saobraćaja i to iz pravca Kraljice Marije ka Ulici Vuka Karadžića, zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza na sledeći način:

– vozila sa linija broj 4191, 4192, 4194, 4194L i 4196 će u smeru ka centru Mladenovca saobraćati ulicama Vuka Karadžića, Kosmajskom, Kralja Aleksandra Obrenovića i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno;
– vozila sa linija broj 4199 i 4199B će u smeru ka centru Mladenovca saobraćati ulicama Nikole Pašića, Kralja Aleksandra Obrenovića i dalje redovnom trasom, dok u će suprotnom smeru saobraćati redovno, navodi se u saopštenju.