petak, 31. mart 2023.

Izmene na linijama prevoza tokom radova u Francuskoj ulici i Bulevaru despota Stefana

Tokom izvođenja radova u Francuskoj ulici doći će do promena u radu linija javnog prevoza od večeras, od 21 sat do 3. aprila, u 4 sata ujutru, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Autobuske linije 24, 26 i 26N će u smeru prema Dorćolu saobraćati trasom: Trg republike – terminus „Trg republike” – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Cara Dušana i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru će saobraćati trasom: Cara Dušana – Džordža Vašingtona – Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike i dalje redovnim trasama. 

Autobuske linije 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćati sledećom trasom: Trg republike – terminus „Trg republike” – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Cara Dušana – Venizelosova i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati trasom: Venizelosova – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike i dalje redovnim trasama. 

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti stajališta „Pijaca Skadarlija”, u oba smera, navodi se u saopštenju. 

Takođe, zbog radova u Bulevaru despota Stefana, od 1. do 3. aprila doći će do promene u radu linije javnog prevoza 58, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Vozila sa ove linije će u smeru prema terminusu „Pančevački most (Železnička stanica)” saobraćati trasom: Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Takovska – Cvijićeva i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Bulevar despota Stefana” (u smeru ka Takovskoj ulici) u Ulici Džordža Vašingtona, navodi se u saopštenju.