petak, 31. mart 2023.

Izmene na linijama javnog prevoza tokom održavanja „Rakovičkog karnevala”

Tokom održavanja manifestacije „Rakovički karneval” doći će do izmena na pojedinim linijama javnog prevoza u nedelju,  2. aprila, od 6 do 18 časova, najavili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

U navedenom periodu doći će do obustave saobraćaja u Ulici patrijarha Joanikija, na delu od Ulice vidikovački venac do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava.

Vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati Ulicom pilota Mihaila Petrovića i Ulicom vidikovački venac, te dalje redovnim trasama. 

Vozila sa linije 534 će u oba smera od terminusa „Cerak vinogradi” saobraćati ulicama Cerski venac, Vidikovački venac (ulica koja spaja Ulicu pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija) i dalje redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, navodi se u saopštenju.